Att driva restaurang

Detta gäller för vaping på restaurang

Det har på senare år blivit väldigt populärt att röka vape då det anses vara ett bättre alternativ än vanlig rökning. Många får en ökad lust för rökning i restaurangmiljö när de är ute på krogbesök, speciellt när alkohol är inblandat. Det kan därför vara svårt att sluta röka helt. Vaping har nästintill ersatt traditionell rökning i både Sverige och utlandet.

En vape är batteridriven och ger ifrån sig en ånga istället för rök. För att fortsätta kunna vejpa behöver du fylla på vape juice. Du kan köpa vape juice online till nedsatta priser och välja mellan olika smaker. När du köper online kan du få en bättre överblick över utbudet och du slipper känna dig stressad. Flaskan med vape juice finns i olika storlekar och det är snabb leverans, vilket är en fördel.

Högt intresse för vaping och krogbesök

I Sverige är det många som går ut på krogen och det höga intresset har fortsatt även efter pandemin. Nuförtiden får du inte röka varken inne eller på uteserveringar och det kan vara bra att veta att detta rökförbud innefattar flera olika typer av produkter, bland annat vape.

Över 18 år

För vaping måste du vara över 18 år vid köp och när du köper online kontrolleras detta. För de som vill ha nikotinfria alternativ finns även detta hos de flesta återförsäljare. Nikotinfria alternativ är bra för de som vill sluta röka men inte riktigt kan släppa känslan än. Hos vapehuset.se hittar du över 850 smaker att välja mellan.