Att driva restaurang

Hitta byxorna till dejten

Du ska gå på restaurang eller ett kafé på dejt. Du vill känna dig som dig själv och du gillar byxor. Det finns många snygga byxor att välja mellan, som både är sköna och som ger ett coolt feminint intryck.

Snyggaste byxorna

Utbudet av byxor för tjejer är idag jättestort. Det finns också så mycket mer än bara jeans, tights och svarta byxor. Du kan uttrycka dig jättemycket med dina byxor och låta dem vara en viktig del av din outfit. På NA-KD hittar du lätt en byxa för dam med sköna feminina vibbar, som passar perfekt på en dejt. Utgå från din personlighet: mjuka stickade byxor eller mer klassiska byxor i svart, vit eller beige. Allt passar på dejten, särskilt om du matchar med en passande överdel. Gå in NA-KD och köp din byxa för dam och en snygg topp att matcha byxorna med.

Rätt restaurang för dejten

Det är smart att gå på restaurang eller kafé när du ska lära känna en ny person. En trygg plats och det finns alltid någonting ni kan titta på för att få igång konversationen. Vilken slags restaurang passar då bäst? Även om det är gott med pizza, hamburgare och pommes frites, så ger det ett lite snyggare intryck att äta med gaffel och kniv. Så att du verkar mer sofistikerad. Pasta är en bra maträtt att äta på första dejten. Se bara till att örter och spenat inte fastnar på tänderna.

Det är också klokt att inte satsa på en för dyr restaurang. Ju mer pengar maten kostar, desto mer pressat kommer det att kännas. Det är mycket bättre att gå på en restaurang som kostar ungefär lika mycket som om du skulle gå ut och äta med en tjejkompis. Ifall kemin mellan er inte stämmer, så är det mycket lättare att avsluta dejten på ett bra sätt efter maten. Istället för att ni har gått till en finare restaurang och förväntas äta förrätt, huvudrätt, och därefter en dessert. Ni bör inte heller prata/skriva om att äta både middag och dessert, utan träffas för att äta. Huruvida ni även ska äta en god dessert efter maten ger sig utifrån hur dejten förlöper. Så slipper ni sitta igenom en lång dejt som båda, eller någon av er, önskar ska ta slut. Det är också smart att gå till en restaurang i normal prisnivå ifall någon av er behöver hålla lite extra i plånboken.